dscn0997

Us donem la benvinguda al blog de la comunitat de petits.

A partir d'ara podreu viure i compartir de més a prop totes les activitats , festes i sortides que fem a la nostra escola, així com notícies d'interès per a vosaltres.

Desitgem que us agradi.

L'equip de mestres de la comunitat de petits

dijous

Plantem les faves a la Comunitat de Petits

 Bon any famílies!!

Primer de tot us desitgem que hagueu tingut un feliç final i començament d'any nou i que hagueu pogut passar uns dies molt especials amb les persones que més estimeu.

Ara que ja han quedat enrere les vacances i que el curs ja ha tornat a engegar, us volem compartir com continuen les nostres faves. Us enrecordeu que fa uns mesos vam posar en remull unes llavors de faves per després fer un planter en pots reciclats? Doncs aquestes llavors han crescut (i mooolt) i ja els tocava transplantar-les al nostre hort escolar. Així que cada classe, des de i3 fins a 1r, van anar baixant i plantant els seus planters. Primer van fer un forat al terra amb una pala, després van treure el seu brot del recipient i finalment el van introduir al forat i el van tapar amb terra. Per finalitzar, cadascun i cadascuna dels infants van regar la seva planteta amb les regadores esperant amb desig que creixin grans i fortes i donin molts fruits.  

Durant el curs, totes i tots aniran baixant per a observar la evolució del seu hort i anar-lo regant o retirant les males herbes. Us anirem informant de tot el procés i si voleu, us animem a que parleu a casa de tot el procés i fins i tot, si us veieu amb ganes, feu el vostre propi hort començant amb una petita fava.

Una abraçada!

Faves I3         Faves I4          Faves I5        Faves 1r



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada