dscn0997

Us donem la benvinguda al blog de la comunitat de petits.

A partir d'ara podreu viure i compartir de més a prop totes les activitats , festes i sortides que fem a la nostra escola, així com notícies d'interès per a vosaltres.

Desitgem que us agradi.

L'equip de mestres de la comunitat de petits

dimecres

Com treballem l'educació visual i plàstica a la Comunitat de Petits?

 L'educació visual i plàstica és una àrea imprescindible en el desenvolupament cognitiu i creatiu de l'infant. A la Comunitat de Petits ho treballem a partir de les diferents obres d'un autor o autora, analitzant la seva obra i posant-nos en la seva pell per després fer una producció artística. 

A I3, hem treballat la Yayoi Kusama, una artista japonesa que allà on mirava, veia punts, similars a les flors que veia al seu jardí quan era petita, ja que la seva família cultivava flors. 


A I4, hem treballat l'autor impressionista francès Claude Monet. Amb el treball de la llum des del paisatge natural hem pogut desenvolupar la nostra creativitat i la discriminació visual.



A I5, hem treballat l'autor brasiler Romero Britto, que es dedica a fer escultura i pintura utilitzant el cubisme com a eix vertebrador de les seves creacions, utilitzant els colors vius i les serigrafies. 


Si cliqueu a les fotos de cada grup, veureu més imatges del que hem treballat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada