dscn0997

Us donem la benvinguda al blog de la comunitat de petits.

A partir d'ara podreu viure i compartir de més a prop totes les activitats , festes i sortides que fem a la nostra escola, així com notícies d'interès per a vosaltres.

Desitgem que us agradi.

L'equip de mestres de la comunitat de petits

divendres

P5, PINTEM L'HORT EN VIU

Bon dia a tothom!

Quins dies més macos estem tenint, oi? Es que ja és primavera i tot s'omple de flors i de fruits! Fa tant bon temps que els nens i nenes de la classe dels mussols i dels lloros hem anat al hort a dibuixar els fruits i flors que han sortit en les nostres plantes, àrbres i arbustos.

Primer hem observat les plantes i hem descobert que alguns fruits, tot i ser ja grossos, ens hem d'esperar a que canviïn de color per a poder-los collir i menjar, com les atmelles. D'altres ja tenen el tamany i el color adequats com les nespres i d'altres, com el cirerer, no han donat fruits perquè l'àrbre s'ha posat malalt.

Després de mirar els colors, els fruits, les fulles i les branques, hem agafat un paper i hem dibuixat la planta que més ens ha agradat. Ens ho hem passat molt bé i hem descobert moltes coses noves!! I per a que veieu què maco tenim el nostre hort, us deixem un video amb imatges de l'activitat!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada